LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Prima dată la Cluj

Miercuri de dimineaţă urmează să plec (cu un bagaj nu foarte mare, sper) într-o expediţie de 3 zile la Cluj, un oraş frumos, pe care însă până acum nu am avut ocazia să-l vizitez, ci numai să-l privesc în treacăt spre o altă destinaţie apropiată.

Fiind o călătorie destul de lungă (fac aproximativ 9 ore cu trenul), îmi va fi destul de greu să mă hotărăsc în legătură cu lucrurile pe care le voi lua cu mine, asta pentru că va trebui să îmi fac drumul unul cât de cât comod, fără grija celor 18 ore de drum.
Necunoscând oraşul îmi va fi puţin greu cu acomodarea, dar nu şi imposibil. 🙂

Aveţi recomandări în ceea ce privesce atracţiile turistice? Deja am pus ochii pe câteva, însă fiind vorba de voluntriat (da, atât de departe m-a adus voluntariatul! :D) sper să am destul timp în cele 3 zile să mă plimb prin oraş.
O să revin cu siguranţă cu un nou articol despre oraş, de data asta însoţit şi de o serie de păreri dezvoltate şi poze.

Cu cine mă văd pe acolo? 😀

Tags: ,

7 comments

  • Rosca Razvan

    Ai putea vizita si renumita strada piezisa :))…am glumit.Eu fac liceul in Cluj si imi face foarte mult orasul.Din cate am vazut deja ti-ai gasit ce sa vizitezi ,dar totusi din toate cele de acolo iti recomand sa mergi la “Casa Matei Corvin” , “Casa Invatatorilor” este , “Cetatuie” (de acolo ai o priveliste foarte frumoasa 🙂 chiar merita sa mergi) si ultima “Statuia lui Matei Corvin”.Astea sunt cele mai usor de gasit in oras , parerea mea.Eu mai stau in oras 2-3 zile poate ne vedem.Distractie faina!

  • Gradina Bootanica, in specialin perioada asta. Cetatuia, care iti va dezvalui Clujul de la inaltime. Plus cat mai multe calatorii pe stradutele din jurul centrului.

  • Eu in Cluj iti recomand Gradina Botanica si Cetatuita (la fel ca si cotos), si daca mergi pe cetatuie poti sa dai o tura si in Parcul Mare, mai ales ca in perioada asta sunt tot felul de festivale acolo.

    Muzeele sunt interesante, daca te intereseaza in mod special. Dar eu cred ca in afara de obiective turstice, Clujul e un oras in care sa te plimbi si sa-i simti pulsul, pentru ca toate lucrurile interesante sunt mai degraba in exterior.

  • […] Train Delivery ne-am întâlnit cu Livia Iușan și am mers împreună în Piața Constituției la Zilele Prieteniei organizate de Bergenbier. I-am […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *