LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Am testat noua platformă Blogvio

Acum ceva timp, Manafu (căruia îî mulţumesc pentru invitaţie) scria la el pe blog despre o nouă platformă dedicată bloggerilor, şi anume Blogvio. De fapt, este vorba de un instrument de gestionare a conţinutului online; conţine o serie de widgeturi pentru cei care publică conţinut media.

Blogvio

În acest moment platforma este în versiune Beta, existând doar câteva widgeturi care pot fi folosite: foto, video şi audio, pe viitor urmând să fie adăugate mai multe.
Ce mi-a atras atenţia a fost widget-ul pentru poze, pe care deja am început să-l “testez”! :)) Aştept să văd cu ce noutăţi ne vor surprinde fondatorii platformei, şi am să revin cu detalii!
Design-un este unul elegan, iar modul de utilizarea este unul uşor, asemănător cu al altor platforme din mediul online. Conţinutul este în limba engleză, asta deoarece conceptul a fost realizat în aşa fel încât Blogvio să fie utilizat la nivel internaţional, iar în prezent poate fi folosit gratuit. În viitor va exista şi o variantă premium, variantă care însă nu va mai fi gratis.

Aţi accesat Blogvio? Ce părere aveţi? Cum credeţi că va evolua acesta în viitor?

Tags: ,

7 comments

  • Momentan da. Am scris şi în articol. 🙂

   • Livia, multumim mult pentru review! 🙂

    Intr-adevar cred ca utilizatorii ar fi interesati sa afle mai multe detalii despre cum functioneaza o Compozitie, cum poti vizualiza statisticile pentru continutul pe care il distribui, si eventual cum creezi aceste compozitii.

    Aceste lucruri sunt disponibile pe Blogvio si acum, si daca doresti poti sa faci un review mai detaliat.

 • Ok ai testat-o… Dar daca ai testat-o de ce ai scris asa putin despre ea ? Nu vad decat widget-uri alte functii nu vad nici in screenshot, ce setari are, cum este editorul si asa mai departe…

  • Este versiunea Beta, aşa cum am scris şi mai sus. Nu are prea multe funcţii. Am spus că revin cu detalii. 🙂

 • Am auzit numai de bine despre blogvio. Dar nu cred ca poate sa doboare nici wordpress, nici tumblr, nici nimic.

  • Salut Adrian. Nu dorim sa doboram nici una din platformele astea, dimpotriva, dorim sa aducem functionalitati in plus lor, pentru utilizatorii care le folosesc. Ne bucuram ca aceste platforme exista, si mai ales, ca au atat de multi utilizatori care le folosesc zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *