LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Sport, maraton, 19 mai, Bucureşti!

Sportul este unul din domeniile în care mi-aş fi dorit să fiu activă ceva mai mult, nu doar la orele de sport şi din când în când în timpul liber…
Îi apreciez pe cei care fac sport de ani buni! Se deosebesc uşor de restul: sunt mai înalţi, mai dezvoltaţi, şi plini de energie.

Astăzi voi prezenta în cadrul unui simpozion judeţean beneficiile sportului în dezvoltarea personală şi profesională, şi sper să fie totul ok, să iasă bine!

Pentru că tot vorbim de sport, vă anunţ că au rămas mai puţin de 48 de ore până la Petrom Bucharest International Half Marathon, o competiţie internaţională ce include curse de adulţi (semi maraton, cursă individuală, cursă specială, ştafetă dar şi cursa scaunelor cu rotile) şi copii, eveniment ajuns la cea de-a doua ediţie.

halfmaraton-stafetaRO

Această competiţie se va desfăşura duminică, pe 19 mai. Vor exista zone de Start/Sosire, dar şi SPORT EXPO, traseul fiind Piata Constituţiei, în faţa Palatului Parlamentului, simbolul oraşului, dar şi o clădire cu un perimetru de 3.8 Km. După start alergătorii se vor îndrepta spre Piaţa Coşbuc. Transportul spre zona de start se va face doar pe jos sau cu metroul, traficul fiind închis între orele 06:30-14:30 pe zona desfăşurării competiţiei.

În cazul în care veţi participa la competiţie, vă aştept sâmbătă în Piaţa Constituţiei pentru înscrieri, iar duminică la maraton (o să fiu la Muzeul de Istorie)! Aici aveţi mai multe informaţii + regulamentul.

So, make SPORT, not war!

P.S: 5-6 ocrombrie va avea loc Bucharest Internatinal Marathon.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *