LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Fotografia, mod de expunere

De multe ori, decât să folosesc 30 de cuvinte prin care să prezint un anumit loc, prefer să fac 10, 11 poze, dintre care să le aleg pe cele mai reprezentative, şi să le las să vorbească de la sine.

Nu ştiu câti dintre voi ar face ca mine, dar sunt convinsă că nu puţini. Asta poate fi din comoditate, complexitate, sau poate din plăcerea de a face fotografii. De pe unde mă duc, îmi place să fac poze, mai ales pentru că ele rămân acolo stocate, în aparat, şi ulterior în calculator, pe stick, astfel că atunci când dorim să ne aducem aminte de cum a fost la munte, revedem respectivele fotografii.

Un bun site pentru promovarea propriilor poze este 500px, platformă pe care mi-am făcut de curând şi eu cont. M-am bucurat să văd că nici după câteva minute de la postare au şi apărut aprecieri, lucru care mi-a plăcut, şi care m-a făcut să continui să adaug noi fotografii! Aşadar, dragi pasionaţi de fotografie, vă invit să mă trageţi de mânecă (virtual, momentan 😀 ), şi să-mi arătaţi conturile voastre pe acest frumos site şi desigur, să-mi răspundeţi la următoarea întrebare: este fotografia un mod bun de expunere? 🙂

Tags: , ,