LIVIA IUȘANDigital & Music Enthusiast

Acţiune de voluntariat la Băicoi, alături de Petrom

Dacă până acum m-aţi fi întrebat ce sport aş vrea să fac pe viitor, aş fi răspuns cu siguranţă baschet. Dacă mă întrebaţi acum, răspunsul va fi următorul: baschet şi rugby.

Aşa cum v-am spus şi în post-ul anterior, sâmbătă am participat alături de alţi 4 bloggeri prahoveni, şi anume Ana, Dana, Kriogen şi Haotik, plus alţi câţiva din Bucureşti, la o frumoasă acţiune de voluntariat la Băicoi, desfăşurată pe stadionul de rugby local, activitate susţinută de Petrom.

Am ajuns la locul „faptei” în jurul orei 10:30, după aproximativ câteva minute în care ne-am încălzit cu ceai-uri şi cafele, am început să lucrăm la reamenajarea stadionului de rugby pentru echipa de acolo, CS Aurora Băicoi, în scurt timp reuşind să terminăm cu toţii.
După muncă, şi distracţie! Ei bine, acesta a fost moto-ul tuturor celor prezenţi la activitate, mai ales a voluntarilor, asta pentru că după ce ne-au oferit tinerii jucători de rugby din Băicoi o reprezentaţie live, precum a fost cea din invitaţie, am început şi noi să jucăm!

Recunosc, pentru mine a fost prima dată când am jucat rugby, dar şi datorită colegelor din echipă, şi anume Echipa Ghindele, am reuşit să intrăm în finală, concurând cu Echipa Bloggerilor formată din Nicolae Mihalcea (Kriogen), Pandutzu (Alin Pandaru), Andrei Cismaru, Alexandru Tunaru, Toma Nicolau, Laurentiu Buica, Marian Ionescu şi David Pripas.

Mulţumesc încă o dată Petrom pentru invitaţie, şi felicitări pentru iniţiativă! 🙂 Mai jos vă las cu câteva poze de la eveniment.

P.S. Mi-a făcut plăcere să-l revăd pe domnul Chinezu, şi să-i văd pe Cristina Băzăvan, Florea Cristian şi nu în ultimul rând, KirstDay.

Surse foto: Lăcrămioara Botezatu (CSRmedia.ro), Dana Şchiopu şi Ana Muşat (Questioare).

Tags: , , , ,