LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Recomandare muzicală: Lupe Fiasco

După ce acum câteva zile v-am prezentat o altă recomandare muzicală, şi anume cea cu The Weeknd, astăzi am să vă vorbesc despre un alt artist drag mie, şi anume Wasalu Muhammad Jaco, pe numele lui de scenă Lupe Fiasco.

Am auzit de el acum vreun an, asta prin intermediul albumului său numit “Lasers“, lansat pe data de 4 martie 2011, care conţine un număr de 12 piese, şi care a stat (şi va mai sta) mult timp la mine pe repeat. La fel ca mulţi alţii, Lupe şi-a început cariera muzicală ceva mai devreme, compunând piese pentru alţii, primul său album fiind “Food & Liquor“, lansat în anul 2006. Anul următor şi-a lansat albumul cu numărul doi din carieră, mai precis “The Cool“, album se însumează un număr de 18 track-uri.

Chiar dacă poate unii dintre voi auziţi pentru prima dată de el, vă precizez faptul că a colaborat cu nume mari ale industriei muzicale, dintre aceştia putându-i enumăra pe Jay-Z şi Kanye West. Spre surprinderea mea, acum câteva zile l-am văzut şi pe TV pe Lupe, cu una din noile sale piese, lucru care mă bucură enorm.

Vă las mai jos cu o piesă ceva mai veche, care însă beneficiază şi de un videoclip. Despre “Words I Never Said” este vorba, piesă în colaborare cu Skylar Grey, o altă cântăreaţă care mie-mi place, şi despre care probabil vă voi scrie în curând pe blog. Revenind la “Words I Never Said“, aceasta face parte de pe albumul “Lasers“. Vă aştept părerile! Vizionare plăcută!

Nu uitaţi că pe Lupe Fiasco îl puteţi găsi pe Facebook, Twitter, Myspace, Youtube dar şi pe site-ul său.

9 comments

  • “Words I Never Said” si “All Black Everything” sunt singurele piese de pe “Lasers”, unde Lupe se simte confortabil si livreaza natural si cu substanta, restul albumului e de la mediocru spre fiasco (no pun intended), anyway, albumul nou ce sta sa iasa in septembrie da sperante ca omu` a terminat-o cu compromisurile si the Lupe we all used to love is back. Da o geana pe “Around My Way”, “Bitch Bad” si “Lamborghini Angels”.

    • Da, am ascultat şi piesele despre care tu îmi spui, şi pot spune că sunt reuşite. Să vedem cum o să fie noul album. Sper să nu dezamăgească… 🙂

  • Plină de mesaj melodia iar videoclipul e foarte reuşit. Însă îl prefer pe The Weeknd :P

  • Nu stiu daca ai ascultat “bitch bad” si aia e foarte marfa si e noua. Dar am vazut mai demult. la emisiunea tipului aluia cu dreduri foarte mari, care poarta mereu caciula, ca fusese Lupe invitat si a pus niste imagini, din vremea cand de abia se lansase el, si i-au dat lacrimile. Chiar m-a miscat, nu e ca toti “arogantii”…

  • Nu mai postăm şi noi nimic? :) Aşa-i când toată vacanţa nu faci nimic şi îţi aduci aminte în ultima săptămână că ai de scris :)) )) :P

  • Dragutza piesa aia cealata de la Krem degeaba are asa multa reclama ca nu o asculta nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *