LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Ce spune teaser-ul despre film

Suntem în secolul vitezei, iar timpul nostru este din ce în ce mai limitat, astfel că unii dintre noi pierd de cele mai multe ori noţiunea timpului.

Aşa mi se întâmplă şi mie, mai ales în timpul şcolii, atunci când sunt “prinsă” între teme şi tot felul de proiecte, însă asta nu mă opreşte să încerc să-mi fac timp să văd şi un film bun, dar de cele mai multe ori reuşesc însă să văd multe filme vara, în vacanţă.
Bun, însă cum îţi dai seama că filmul pe care vrei să-l vizualizezi este unul bun? Cu siguranţă nu există o reţetă pentru acest lucru, însă pentru a avea o părere despre film, avem ca “ajutor” teaserele. Acestea sunt cărţile de vizită ale filmelor, dacă pot să spun aşa. De cele mai multe ori eu întâi urmăresc teaser-ul, asta pentru a-mi forma o părere şi desigur, pentru ca la sfârşit să nu spun că a fost doar o pierdere de timp.

Mai jos aveţi teaser-ul filmului “The Vow“, film pe care o sa-l văd dacă nu astăzi, mâine sigur, asta pentru că îmi place ce-am văzut în teaser, plus că mi-a fost şi recomandat. Aşadar, voi ce părere aveţi despre teasere? Sunt ele “cărţile de vizită” ale filmelor? La ce îmi recomandaţi să mă uit? 🙂

Tags: , , ,

4 comments

  • Am vazut filmul, merita vazut, mai ales ca e dupa o intamplare reala si astea ma atrag. Ti-l mai recomand si pe Intouchables, tot dupa un caz real. Si, da, conteaza foarte mult trailer-ul, cum ii spun eu, nu descarc un film fara a-i vizualiza inainte trailer-ul.

  • Eu nu prea ma uit la trailere filmelor pe care urmeaza sa le vizionez. De regula vizionez filme in urma recomandarilor primite, a actorilor care joaca in el, a regizorilor (daca am mai vazut filme regizate de persoana respectiva si mi-au placut, incerc si altele) sau in urma recenziilor citite pe diverse bloguri autohtone sau din afara.
    La trailere nu ma uit pentru ca nu-mi plac de niciun fel spoilerele si simt eu ca in trailer cam asta vezi. :D Poate sunt eu mai ciudatica dar mnoh, asa fac eu. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *