LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Ce mai urmărim la TV?

Când vine vorba de emisiunile de la TV, şi de televizor în general, vă mărturisesc sincer că am un gol în stomac, asta deoarece nu prea mai există emisiuni care să mă facă să le urmăresc, decât una, maxim două.

Cauzele nu sunt multe, însă sunt destul de puternice pentru a mă face să-mi las televizorul mai mult închis decât deschis. 🙂

Când eram mai mică ştiu că urmăream o serie de emisiuni şi de seriale, pentru că atunci erau destul de multe, bune. Acum însă, nu aş putea spune acelaşi lucru. Peste tot dai de emisiuni de duzină, emisiuni de pe urma cărora nu ai nimic de învăţat (doar îţi pierzi timpul, când ai putea foarte frumos să faci altceva mai productiv… ). Exemple sunt multe, şi le puteţi descoperi şi voi singuri doar butonând telecomanda.

Acum câteva zile, mama mi-a “atras atenţia” cu faptul că ar exista o emisiune cu şi despre bac, pe TVR 2. În următoarea zi, întâmplător, când butonam telecomanda, am dat de această emisiune. Numele ei este TV BAC 2012, şi după cum bine v-aţi dat seama, are legătură cu bacalaureatul.
Aceasta a fost emisă pentru prima dată pe 9 iulie, şi va rula până undeva pe la sfârşitul lui august. În tot acest timp, puteţi vedea o serie de profesori împreună cu elevii lor, discutând cu şi despre diverse modele de subiecte pentru sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat, asta de luni până vineri de la ora 16:00 şi în reluare dimineaţa de la ora 9.00, pe TVR 2.

O emisiune de acest gen este binevenită, mai ales pentru cei care au dat bac-ul (şi din păcate nu l-au luat), dar şi pentru generaţiile următoare, generaţii din care fac şi eu parte. 😀

Aşadar, dragi cititori, haideţi să ne mobilizăm şi să nu mai lăsăm să se întâmple o ispravă urâtă, una în genul celei de anul acesta, de la bacalaureat.
Puneţi mâna pe carte, că nu urzică“! 🙂

UPDATE: Emisiunea s-a mutat pe TVR 1, de la ora 10:15.

Tags: , , , , ,

4 comments

 • Felicitari cu promovezi aceasta emisiune. Daca ar exista mai multe emisiuni de genul acesta la TV, poate ca Bac-ul nu va mai fi un dezastru. De exemplu s-ar putea face o emisiune in care tinerii sa fie motivati sa citeasca, sa le placa lectura. Pentru ca nu am citit, la romana, nu am sris, la subiectul al treilea, decat o jumatate de pagina si am luat doar 6.55

  • Da, însă majoritatea posturilor de TV sunt private, şi puse pe a face rating. Lucrul ăsta se poate vedea din ce se difuzează la momentul de faţă la televizor.

   Ar fi frumos să se ia o măsură în privire cu bacalureat-ul ăsta, pentru că s-a văzut unde a ajuns învăţământul de la noi…

   P.S: Mulţumesc! 🙂

 • Macar atat sa faca si TVR-ul. La cati bani inghit anual de la oameni, macar o emisiune cu impact direct sa faca si ei.
  Acum sa vedem si feedbackul. Vor fi elevii interesati?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *