LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

Leapsă: ce vrei de la blogul tău în 2012

Pentru că suntem pe ultima sută de metrii în ceea ce priveşte anul 2011, iată că Haotik s-a gândit să-mi dea o leapşă, şi anume “Ce vrei de la blogul tău în 2012“.

Am s-o iau după următorul plan:
– Constant
– trafic
– conţinut

În primul rând aş vrea să scriu constant, şi să nu se mai întâmple ca anul ăsta când am avut o săptămână extrem de încărcată în offline, şi nu am scris cam o săptămână pe blog..

În al doilea rând, legat de trafic, aş vrea să ajung cât mai sus (Tot mai sus!).
Aş vrea să fie mai multă activitate din partea cititorilor (atenţie, deci!), respectiv mai multe comentarii, păreri, sugestii.. că dacă laşi bloggeru’ să scrie, el scrie fără să se oprească!
Ajută-l să se îndrepte către o anumită categorie, categorie despre care cititorii să fie interesaţi.

Bun, acum am ajuns la partea de conţinut. Ca să vin cu o continuare la punctul atins mai sus, vreau să merg pe o anumită direcţie. Momentan, nu prea ştiu..
În 2011 (primul meu an de blogging..), am dezbătut mai multe subiecte. Aşa cum probabil aţi văzut, am scris şi despre muzică, despre evenimente, lucruri pe care le fac şi care mi se întâmplă, reţele sociale.. şi lista poate continua.

Şi nu în ultimul rând, aş vrea să fiu mai norocoasă în ceea ce priveşte campaniile online dedicate bloggerilor, că anul ăsta sunt pe 0! :))

Pentru că este o leapşă, am s-o dau mai departe:
Andreei pentru că a cerut-o! 😀
– lui masacreJay, că-s curioasă să aflu dacă are de gând să scrie şi despre alte lucruri în afară de cele legate de RadioONMusic.ro.. 🙂
-lui Andrei Terecoasă
– colegei mele Ruxi, care are aceeaşi temă ca şi mine.. :))
Şi evident, cui vrea s-o ia.. dar dac-o luaţi, vă rog să daţi link către acest post ca să pot vedea. Mulţam!

Tags:

9 comments

 • Lipsa de comentarii nu inseamna ca articolul a fost slab. Deci, nu lasa acest lucru sa te demoralizeze.

  Eu cred ca ar trebui sa fii putin mai explicita cu tine insati in ceea ce priveste constanta. Ce inseamna “constant”? Scrii zilnic? De doua ori pe zi? O data la doua zile? Cu cat esti mai precisa cu tine, cu atat stii mai usor daca ti-ai indeplinit sau nu obiectivele.

  • La mine “constant” înseamnă să pot să scriu în fiecare zi. Acum nu depinde numai de mine, ci şi de timpul pe care-l am la dispoziţie. Nu-mi ia mult timp să scriu un post, dar dacă nu le am nici măcar pe alea 10 minute, nu am ce să fac..
   Dar, eu sper totuşi să am timp să scriu. 🙂

 • pai nu prea scriu pe blog de radioonmusic.ro :))

 • […] i-aş răspunde Liviei. Fată simpatică, ea m-a întrebat pe Twitter ce vreau de la blogul meu în 2012. Cum eram în […]

 • […] am citit-o prima oara. Nu a ajuns de atunci însă draga mea vecină, de aici de la Ploiești , Livia a avut grijă ca acum, cînd mai sunt doua zile pînă la anul nou, să mi-o paseze și […]

 • […] că nu suntem mulțumiți de el și tot așa. Îmi amintesc că am primit o leapșă de la Livia în care trebuia să spun ce așteptări am de la blogul meu. Sincer nu știu exact,poate o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *