LIVIA IUȘAN.ROMusic Streaming + Music Business

O mai “popcornarim” mult?

Prin cuvantul “popcornarim” ma refer la muzica de club aka popcorn din Romania care-i fara margini!

Cea care domina topul muzicii popcorn din Romania, este cu siguranta INNA care a castigat muulte premii mai ales in Franta, plus ca tot acolo,in Franta prezinta si-o emisiune tv. A castigat nenumarate premii, discuri de aur, platina,  a cantat pe aceeasi scena cu Kylie Minogue si lista poate continua… dar, oare oamenii astia care o asculta stiu macar ce zice? Cum de-o asculta si americanii care au o multime de artisti talentati..?

Zboara ca si cum o faci, Ca si cum esti la inaltime, Ca si cum zbori, Ca si cum o faci, Ca o femeïe – asta-i traducerea de la refrenu’ mega hitului HOT !

Eu nu vreau sa zic ca n-a facut lucruri admirabile, dar si ceilalti artisti de pe la noi au vazut ca genu’ prinde, si acum popcornu’ e printre singurele stiluri de muzica existente la momentu’ de fata in Romania! Trist, dar adevarat! Si aaa, mai exista pe ici pe colo cate-o melodie hip hop.. restu’ e popcorn!

Mai frate, voi nu v-ati plictisit de acelasi sound si aceleasi versuri care contin: fly, sky, high..?

Tags: ,

9 comments

 • Imi place acest articol !

 • Inna are succes pentru ca arata bine si pentru ca “da cu c*ru’ in populatie”. Cam in 5 ani nu cred ca o sa mai stie cineva de ea. Spuneai de versuri… Inna habar n-are engleza, asa ca nu stie ce canta.

 • Da…..ai MARE dreptate….sunt total de acord cu tine:d

 • da fatha…uite insfrasit commul.:X::X Inna e tae..dar nu prea..blogul tau e marfa..sh mai ales tot ce scrii pe el.:X
  acu ce sa-ti zic…sa porti sanatoasa blogul.;)) colegutza mea.:X sh bafta inainte..dar cv cu Guess ala nu postezi nmik?? uite am eu o idee posteaza cu Jb tot esti fana in secret.;-** te pupa deea..::X:( Andruea)

 • SUNT PERFECT DEACORD CU TN..;) Inna..e sooper..dar nu prea ti-am mai zis.:-**

 • Acest articol e cumva scris in 14 mai 2010? Altfel nu stiu de ce ai putea sa zici ca popcornul e singurul stil existent in Romania 🙂 Nu se mai face de mult popcorn…intr-adevar cam toate muzica pop si dance de la noi e acum house, dar e un stil total diferit fata de ce era acum 1-2 ani. Uite niste exemple…se fac multe melodii cu trompete si saxofon gen: DJ Sava, LLP, Emil Lassaria, DJ Bonne etc…sau melodii in stilul “Dirty Dutch” a lui Chuckie (de exemplu noua piesa Dony feat. Elena Gheorghe)…si multe alte stiluri, mai putin popcorn 😛

  Eu vad aceste diferentze pt k ascult toata ziua house…poate ca pt un necunoscator toate piesele suna la fel 🙂

  • Dap, articolu’ e scris pe 14 mai..
   Eu vreau sa zic ca majoritatea st popcorn si cu versuri ce contin fly, sky, high chestii d-astea.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *